Новостная ленда RUtennis.com

Вы здесь:   Интересное Для вас Ремонт квартир: капитальный или косметический.

Ремонт квартир: капитальный или косметический.

Ремонт квартири, косметичний чи капітальний?

Перед тим як приступити до виконання ремонту своєї квартири або заміського будинку, необхідно мати чітке уявлення того, які результати ми хочемо отримати. Нашою метою є перепланування і перебудова до половини будинку або просто виконати косметичний евроремонт квартиры, для того щоб надати їй невеликої витонченості і свіжості, просто переклеївши шпалери в кімнаті і побілити стелю. Саме зараз визначається те, як буде виглядати ваша квартира після виконання будівельних та оздоблювальних робіт.

Косметичний ремонт квартири.

Як ви розумієте фраза "косметичний" не має на увазі прагнення до глобальних перебудов у вашому будинку чи квартирі і основна його мета - це поклейка нових шпалер, побілка або в кращому випадку, фарбування стелі, водоемульсійною фарбою, зміна підлогового покриття (лінолеум, ковролін), може бути передбачена реставрація і фарбування вікон або дверей. Як бачите ніяких важких завдань і глобальних перепланувань тут немає.

Капітальний ремонт квартири.

Але коли мається на увазі капітальний ремонт квартир який включає: електромонтажні роботи із заміною проводу і приладів освітлення, сантехмонтажні роботи із заміною водопровідних труб і систем каналізації, гіпсокартономонтаж і багато інших робіт які можна віднести не просто в категорію "оздоблювальні роботи", але більшою мірою вони відносяться до монтажно-будівельних і виконуються вони на зовсім іншому рівні який вимагає від фахівця не лише теоретичних інжерених знань, а й практичних, з досвідом роботи.

Бажано навіть при невеликих обсягах будівельних робіт, все-таки звернутися до майстрів - фахівців. Так, наприклад досвідчений дизайнер допоможе визначитися з тим результатом, який Ви хотіли б бачити, а висококласні майстри виконають оздоблювальні роботи, швидко і якісно. Таким чином можливо за короткий проміжок часу отримати унікальний і неповторний стиль Вашої квартири.

Евроремонт.

Якісний євроремонт квартири переслідують цілі, які сильно відрізняються від косметичного ремонту. І не варто припускати, що капітальний  виконують тільки при аварійних ситуаціях, які тісно пов'язані з поломкою або дефектом, так як монтаж міжкімнатних перегородки вже є етапом, який відноситься до капітального. Але перш ніж приступити до перепланування вашого житла, слід бути впевненим, що вам прийдется до душі фінішний результат.

Evroluxe-Kiev. Качественный подход при выполненнии отделочных работ. Косметический ремонт квартиры в Киеве.